NAUJI TELTONIKOS OFISAI RUSIJOJE, MAROKE IR AUSTRALIJOJE

Džiaugsmingai pranešame, kad Teltonikos įmonių grupė sparčiai plečiasi ir atidaro naujus ofisus Rusijoje, Maroke ir Australijoje. Sėkmingai augome daugiau nei 22 metus, tobulindami savo produktus ir paslaugas bei siekdami įgyvendinti mūsų misiją – tapti tarptautiniu lyderiu kuriančiu unikalius IoT sprendimus. Šiandien skaičiuojame 26 ofisus įsikūrusius 18 valstybių, o netrukus planuojame turėti ir daugiau. Tokio tikslo nepasiektume be mūsų klientų palaikymo. Todėl skelbiame mūsų 2021 metų šūkį – „Teltonika. Kuo arčiau klientų.“

Ofisas Maskvoje, Rusijoje

Naujas ofisas Maskvoje užtikrins mums galimybę būti arčiau savo klientų ir partnerių Rusijoje bei teikti aptarnavimą bet kuriuo klausimu rusų kalba. Tai padės mums greičiau ir efektyviau vykdyti klientų užklausas ir bendrus projektus. Tai taip pat leis mums organizuoti verslo susitikimus su mūsų klientais, kurių metu klientai galės gyvai pamatyti Teltonikos gaminius bei greitai gauti savo užsakymus iš vietinio Teltonikos sandėlio.

Ofisas Kasablankoje, Maroke

Iš naujo ofiso Maroke galėsime lengviau pasiekti mūsų klientus Afrikos valstybėse. Mūsų vietinė komanda teiks klientų aptarnavimą bei techninę pagalbą prancūzų, arabų bei kitomis kalbomis. Mes taip pat turėsime gaminių atsargas vietoje, kad galėtume greičiau ir lengviau vykdyti klientų užsakymus. Ofisas Maroke taip pat suteiks mums galimybę kokybiškai atlikti garantinį aptarnavimą ir padės mums būti lankstesniais.

Ofisas Sidnėjuje, Australijoje

Australijos ofisas taip pat turės vietines gaminių atsargas, kad visi užsakymai pasiektų mūsų klientus laiku. Pagrindinis Australijos ofiso privalumas – galimybė gyvai komunikuoti ir susitikti su Australijos klientais. Joks laiko skirtumas nebesudarys kliūčių Teltonikos verslo sandoriams. Mūsų vietinis techninio palaikymo skyrius visada bus šalia.

Mes vykdysime mūsų tarptautinę plėtrą ir toliau, atidarydami naujus ofisus jau artimiausiu metu. Tad likite su mumis, kad gautumėte pačias įdomiausias Teltonikos naujienas.