Teltonika Ukraine Summit

Norime Jus pakviesti į pirmą kartą Ukrainoje organizuojamą konferencija „Teltonika Ukraine Summit 2019“. Nepraleiskite progos susipažinti su daiktų interneto naujovėmis ir susipažinti su mūsų ekspertais, kurie mielai papasakos daiktų interneto naudą Jūsų versle.

Renginio informacija

Kada: Lapkričio 22 dieną, 2019 metais

Kur: Ramada Encore Kiev - 103 Stolichnoe Shosse, Kiev, 03131

GPS telematikos sprendimų komanda supažindins Jus su pačiomis naujausiomis automobilių sekimo sprendimais ir papasakos daugiau apie sėkmės scenarijus integruojant naujoves versle. Taip pat ekspertų komanda atsakys į visus rūpimus techninius klausimus ir gyvai pademonstruos kaip gaminiai gali būti konfigūruojami nuotoliniu būdu per FOTA WEB.

Tinklo įrangos profesionalai pristatys pagrindinius 2019/2020 metų sprendimus paremtus LTE technologija. Konferencijos metu daugiau išgirsite ir apie nuotolinį tinklo įrangos valdymą, autonominį veikimą, daiktų interneto plėtrą į viešąjį transportą ir daug naujų panaudojimo scenarijų.

Konferencijos metu pristatysime ir savo naująjį Išmanių Autonominių Sprendimų padalinį (SAS - Smart Autonomous Solution).

Jeigu norite sudalyvauti mielai kviečiame susisiekti su savo atsakingu pardavimų vadybininku arba susisiekite su mumis.